Teljes körű lakásfelújítás!

0 hozzászólás

Írta: Szalaibalazs

2021.04.23.
Lakásfelújítás

Mit gondol hányféle szakmunka kell egy komplett felújításhoz? Végig gondolni is nehéz!

Szükség lesz kőművesre, villanyszerelőre, lehet, hogy gázos is kelleni fog és olyan is aki ért a vizes problémákhoz. De alkalmakként szükség lehet klímásra, esetleg asztalosra és még burkolóra is. A sittet is el kell szálltatni valahogy.

Ha ezeket külön-külön kell összehangolni akkor a megbízó egészen biztos, hogy azt is megbánja, hogy egyszer lakást vett. Egy teljes körű lakásfelújítás nem gyerekjáték. És még akkor is macera ha minden jól halad.

Számtalan példát lehet találni a valóéletből amikor, problémák esetén a „szakik” egymásra mutogatnak.

Azt vágják a megrendelő arcába, hogy a munkát addig nem lehet elkészíteni amíg ez vagy az nincs készen. De olyannal is találkoztam, hogy amikor a be akartuk üzemelni a cirkót kiderült, hogy nincs bekötve a vízhálózatba. Nem nagy baj ugye, csak éppen már végzet a burkoló. Hát volt egymásra mutogatás.
Arról nem is beszélve, hogy pont akkor senki sem ér rá amikor neki kellene jönni ezért egy, egyszerű feladaton csúszik el a határidő. De rendesen. És közben ketyeg az óradíj ömlik a pénz a Megrendelő zsebéből!

Így lesz a lakásfelújítás egy rémlom.

Éppen ezért, pontosabban azért, hogy ezt elkerüljük. Létrehoztunk egy olyan csapatot ami képes arra, hogy egy ilyen projektet lebonyolítson úgy, hogy flottul menjen minden és a legkevesebb idő és anyagi ráfordítással történjenek a munkálatok. Minden mást, minden más munkát alárendelünk annak, hogy a teljes körű lakásfelújítás a lehető legsimábban történjen meg.

Ha tervezi a lakása, épülete felújítását, akkor mindenképpen kérjen tőlünk ajánlatot. Egyébként is ajánljuk, hogy kérjenek több helyről de részletesen mert lehet elsőre ami olcsóbbnak tűnik az nem biztos, hogy ugyanazt, ugyanazokat a munkákat tartalmazza.
Van valami hasonlóság, csak éppen nem ugyanazokat a munkákat árazzák be.

Kérjen ajánlatot még ma!

Miért válasszon minket ha teljes körű lakásfelújítást tervez? Leinformálható, megbízható csapattal állunk rendelkezésre!

Hasonló bejegyzések

8 kerületi Lakás felújítás

Egy újabb 8. kerületi kaland! Lakás felújítás, kaparás, glettelés. Festés: Mennyezetek fátyoltapétázása, poszterek felrakása. Parketta javítás + szegélyezés 1 fal színezés.

Szobafestés Árak/díjak

Szobafestés Árak/díjak

Aktuális munkadíjak: Tapéta kaparás: 600ft/m2 Mélyalapozás: 150ft/m2 Glettelés 1 rétegben:600ft/m2 Glettelés 2 rétegben:1200ft/m2 Élvédőzés:500ft/fm Horony javítás: 800ft/fm-től Spaletta ragasztás gipszkartonnal: 1900ft/fm Glettelés becsiszolása: 150ft/nm Fehér festés...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük