Megbízható szobafestő Budapesten!

0 hozzászólás

Írta: Szalaibalazs

2020.10.13.

Ha Budapesten megbízható festőt keres akkor megtalálta!

Miben más egy megbízható szobafestő? Mi csak az eredményre koncentrálunk. A végeredményre. Utánunk nem marad folt a padlón, az ablakon vagy a bútorokon. Nem kell napokat eltöltenie a „festő utáni takarítással”! A mi létránk nem hagy nyomot az Ön parkettáján! Kulcsra kész állapotban adjuk át a ránk bízott ingatlant.
Úgy vigyázunk az értékeire mintha az a miénk volna.

„nem csak a munkánkra vagyunk igényesek”

Az eredmény?

Amikor belépünk egy frissen festett lakásba gyerekkori emlékek rohannak meg. Amikor a festék szaga még ott terjeng az egész épületben egyfajta eufória fogja el az embert. A szagoknak, illatoknak hatalma van felettünk. Az orrunknál fogva vezetnek.

Ha minket bíz meg, a fent említett élmény mellett a profizmusunkkal ajándékozzuk meg. Néha már idegesítő aprólékossággal, precizitással végezzük el sorban a feladatokat. Munkánkkal visszahozzuk Önnek ebben a rohanó világban a békeidők hangulatát!

Otthonát olyanná varázsoljuk amilyennek megálmodja. Mindezt a lehető leggyorsabban, precízen. A minőség nálunk nem kérdés! Nyugodtan fordulhat hozzánk bármilyen merész ötlettel. ha meg lehet csinálni mi akkor megfogjuk csinálni!
Többéves tapasztalatunk számtalan elégedett ügyfelet hozott akiknek probléma mentesen oldottuk meg az elképzeléseit.

Apróbb javítások miatt sem kell másik szaki után rohangálnia. Teljes körű szakmunkát vállalunk. Legyen az bontás vagy építés, festés mázolás, gipszkartonozás, vagy éppen fuga javítás! Ránk mindenben számíthat!

A megbízható szobafestő címet nem mi hanem az ügyfeleink ragasztották ránk.

Egy megbízható szoba festő nem csak a munkájára igényes. Tudjuk, hogy az sem mindegy, hogy kit enged be a lakásába az ember. A kulturált megjelenés és viselkedés nálunk alapelvárás!

Kérjen ajánlatot vagy keressen meg minket az alábbi elérhetőségek egyikén. Ha nem vesszük fel a telefont visszahívjuk!

Szalai Balázs;
+36 30 945 90 88
szobafesto.co.hu@gmail.com
De akár a Facebookon vagy az Instagramon is üzenhet a számunkra!

Hasonló bejegyzések

8 kerületi Lakás felújítás

Egy újabb 8. kerületi kaland! Lakás felújítás, kaparás, glettelés. Festés: Mennyezetek fátyoltapétázása, poszterek felrakása. Parketta javítás + szegélyezés 1 fal színezés.

Teljes körű lakásfelújítás!

Teljes körű lakásfelújítás!

Mit gondol hányféle szakmunka kell egy komplett felújításhoz? Végig gondolni is nehéz! Szükség lesz kőművesre, villanyszerelőre, lehet, hogy gázos is kelleni fog és olyan is aki ért a vizes problémákhoz. De alkalmakként szükség lehet klímásra, esetleg asztalosra és...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük