Szobafestés eredménye csak egy lehet!

0 hozzászólás

Írta: Szalaibalazs

2020.10.30.
szobafestés budapesten

Ha a Megrendelő reakciója: VÁUUUU!

Csináltunk egy közvélemény kutatást az Ügyfeleink között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi az, amit egy lakásfelújítás, szobafestés során szeretnének megtapasztalni.

Sok érdekes visszajelzést kaptunk, de a legmeglepőbb az volt, amikor egy kedves ügyfelünk elmesélte nekünk, hogy azért választott minket, mert egy fiatalasszony, aki a dédije panellakásának a felújításával bízott meg bennünket annyira elégedett volt a munkánkkal, hogy a következőt mesélte a barátnőjének:

– Rendeltünk egy szobafestést.

A vállalkozóra az interneten akadtunk rá. Sürgős volt a munka így nem tudtunk ismerősi körből szerezni megbízható szobafestőt.

Először már akkor csodálkoztam, amikor reggel hétre, a megbeszélt időre ott állt két fiatalember az ajtóban. Alkalomhoz illő, de teljesen tiszta ruhában, frissen borotválva, kólásüveggel a kezükben, zacskóval a lábukon léptek be az ajtón. Illedelmesen, de határozottan vették birtokba a lakást. Amikor hamutálat akartam adni nekik jelezték, hogy ezzel nem élnek és nyugodjunk meg, a sörözést sem keverik a munkával. Nem mondom, hogy az alatt a 4 nap alatt, amíg a munkálatok tartottak, csak a dédi lakása járt a fejemben, de amikor a megbeszélt napon este mentünk átvenni a lakást, azért volt egy gombóc a gyomromban.

Amikor beléptünk, nagy volt a meglepetés.

A fiúk a bútorokat a helyére húzták és a lakás ki volt takarítva. Egyáltalán nem látszott olyannak a lakás mintha most fejezték volna be a szobafestést. A dédi szeme kicsit bepárásodott és az én gombócom is egyre feljebb csúszott. Csak annyit tudtam kinyögni, hogy: hűha!

Az ember egy szobafestés után nem erre számít. Rendetlenségre, koszra, eltakarítandó festékes takarófóliákra, maszkoló szalagokra. Rosszabb esetben magyarázkodásra, hogy miért nincsen még kész a munka. A megbeszélt időre készen lett lakás, a vakító fehér falak, a fénylő parketta, a csillogó ablak és a rend látványa egyszerre hihetetlennek tűnt. Hűha!

Az Ön véleménye is számít!

Az igazság az, hogy ezt a történetet sokszor elmeséltem már, mert nagyon büszke vagyok rá. És ez lett a filozófiám is. Az időre átadott munkáknál az Ügyfél reakciója az, ami motivációt ad a következő felújításokhoz. Ez a reakció pedig a: hűha!

Igazából azt gondolom, hogy ennek teljesen természetesnek kéne lennie. Azok a megrendelők, akik hozzánk fordulnak mindig pontos, precíz, időben elvégzett munkát kapnak, amire garanciát vállalunk.

Vannak alapszabályaink.

Nincs plusz pénzkérés a munka végén.
Nincs csúszás.
Nincs borravaló.
Csak megbízható emberek dolgoznak nálunk.
Garanciát vállalunk a munkáinkra.

Tegyen próbára minket Ön is!

A képeken látható munka;
Budapest III. kerület. Tapéta bontás, designn festés.
Szobafestés ideje: 2 ember, 2 nap.

Hasonló bejegyzések

8 kerületi Lakás felújítás

Egy újabb 8. kerületi kaland! Lakás felújítás, kaparás, glettelés. Festés: Mennyezetek fátyoltapétázása, poszterek felrakása. Parketta javítás + szegélyezés 1 fal színezés.

Teljes körű lakásfelújítás!

Teljes körű lakásfelújítás!

Mit gondol hányféle szakmunka kell egy komplett felújításhoz? Végig gondolni is nehéz! Szükség lesz kőművesre, villanyszerelőre, lehet, hogy gázos is kelleni fog és olyan is aki ért a vizes problémákhoz. De alkalmakként szükség lehet klímásra, esetleg asztalosra és...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük