Teljes körű lakásfelújítás!

0 hozzászólás

Írta: Szalaibalazs

2021.04.23.
Lakásfelújítás

Mit gondol hányféle szakmunka kell egy komplett felújításhoz? Végig gondolni is nehéz!

Szükség lesz kőművesre, villanyszerelőre, lehet, hogy gázos is kelleni fog és olyan is aki ért a vizes problémákhoz. De alkalmakként szükség lehet klímásra, esetleg asztalosra és még burkolóra is. A sittet is el kell szálltatni valahogy.

Ha ezeket külön-külön kell összehangolni akkor a megbízó egészen biztos, hogy azt is megbánja, hogy egyszer lakást vett. Egy teljes körű lakásfelújítás nem gyerekjáték. És még akkor is macera ha minden jól halad.

Számtalan példát lehet találni a valóéletből amikor, problémák esetén a „szakik” egymásra mutogatnak.

Azt vágják a megrendelő arcába, hogy a munkát addig nem lehet elkészíteni amíg ez vagy az nincs készen. De olyannal is találkoztam, hogy amikor a be akartuk üzemelni a cirkót kiderült, hogy nincs bekötve a vízhálózatba. Nem nagy baj ugye, csak éppen már végzet a burkoló. Hát volt egymásra mutogatás.
Arról nem is beszélve, hogy pont akkor senki sem ér rá amikor neki kellene jönni ezért egy, egyszerű feladaton csúszik el a határidő. De rendesen. És közben ketyeg az óradíj ömlik a pénz a Megrendelő zsebéből!

Így lesz a lakásfelújítás egy rémlom.

Éppen ezért, pontosabban azért, hogy ezt elkerüljük. Létrehoztunk egy olyan csapatot ami képes arra, hogy egy ilyen projektet lebonyolítson úgy, hogy flottul menjen minden és a legkevesebb idő és anyagi ráfordítással történjenek a munkálatok. Minden mást, minden más munkát alárendelünk annak, hogy a teljes körű lakásfelújítás a lehető legsimábban történjen meg.

Ha tervezi a lakása, épülete felújítását, akkor mindenképpen kérjen tőlünk ajánlatot. Egyébként is ajánljuk, hogy kérjenek több helyről de részletesen mert lehet elsőre ami olcsóbbnak tűnik az nem biztos, hogy ugyanazt, ugyanazokat a munkákat tartalmazza.
Van valami hasonlóság, csak éppen nem ugyanazokat a munkákat árazzák be.

Kérjen ajánlatot még ma!

Miért válasszon minket ha teljes körű lakásfelújítást tervez? Leinformálható, megbízható csapattal állunk rendelkezésre!

Hasonló bejegyzések

Szobafestés Árak/díjak

Szobafestés Árak/díjak

Aktuális munkadíjak: Tapéta kaparás: 600ft/m2 Mélyalapozás: 150ft/m2 Glettelés 1 rétegben:600ft/m2 Glettelés 2 rétegben:1200ft/m2 Élvédőzés:500ft/fm Horony javítás: 800ft/fm-től Spaletta ragasztás gipszkartonnal: 1900ft/fm Glettelés becsiszolása: 150ft/nm Fehér festés...

Szobafestés Budapesten – Mi az olcsó? Mi a drága?

Szobafestés Budapesten – Mi az olcsó? Mi a drága?

Mi az olcsó? Mi a drága? Az elsőre furcsának tűnő kérdés, ami a budapesti szobafestésre is vonatkozik. Vizsgáljuk meg közelebbről ezt a területet! Hogy néz ki egy szobafestés Budapesten? Milyen árakra számíthatunk? Ha valaki festés vagy felújítás előtt áll, akkor...

Szobafestés Budapesten, egyedül csináljam vagy szakembert hívjak?

Szobafestés Budapesten, egyedül csináljam vagy szakembert hívjak?

Egyre népszerűbb téma a közbeszédben, hogyan lehet bármiről megnézni egy-két Youtube videót és utána el tudunk végezni bármilyen munkát. Legyen szó fúrásról, szobafestésről, ragasztásról, autó szerelésről, lefolyócső tisztításról vagy sebészi beavatkozásról. Várjunk...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük