Szobafestés a X. kerületben

0 hozzászólás

Írta: Szalaibalazs

2020.10.20.
szobafestés mázolás

Egy szobafestési munka menete!

Általában ajánlásból érkezik az Ügyfeleink nagy része. Pont úgy ahogy én fogorvost vagy kazánszerelőt keresek; „Nem tudsz egy jó szobafestőt Budapesten”? …és tudnak!

Szóval a szobafestő munkáink nagy része ajánlás útján kerül hozzánk. Ezt nagyon szeretjük. Mert már nem azzal kell kezdenünk, hogy milyen referenciákkal, hogyan és mennyiért dolgozunk. Leegyszerűsít néhány folyamatot. És az Ügyfeleink is szeretik, hiszen látták már a munkánkat. Elbeszélésből tudják hogyan dolgozunk. És mennyiért. Nagy meglepetés nem éri őket hiszen olyan ember ajánlott nekik aki meg volt elégedve a munkánkkal és akiben Ők megbíznak! Ez a mai bizalmát veszett világban nagyon nagy kincs.

Legtöbbször úgy kezdünk, hogy egy terepfelmérést végzünk. A felmérés során konkrét árakat adunk. Ismernünk kell az Ügyfél kívánságát és ehhez igazítjuk az anyagok beszerzését is. Nem szeretünk menet közben azzal vacakolni, hogy még ennyit vagy annyit hozzá kell kérni mert az a festék drágább. Mi sem akarunk rosszul járni de a kialkudott árat tartani akarjuk.
Természetesen vannak négyzetméter áraink is de ahány ház annyi szokás. És mindenhol vannak egyedi kérések, kívánságok. Ezért látatlanba nem szoktunk csak hozzávetőleges árat tudunk adni.

Ha a felmérés megvan akkor jöhet az időpont. Na itt szoktak lenni érdekes történetek. Volt olyan esetünk amikor azt hitte a Kedves Ügyfél, hogy holnap reggel 7 kor már kezdünk is. Szerencsére hamar megértette, hogy ha ezt meg tudnánk csinálni, akkor nem lenne munkánk, ami azt jelentené, hogy vacakul dolgozunk és nem kellünk sehova. Ez nincs így. A naptárunk szépen telik de mivel hatékonyan dolgozunk és ha kell akkor még a hétvégénket is rááldozzuk kivételes esetben így rövidebb határidőre tudunk új munkákat felvállalni.

Például a képeken szereplő lakás a X. kerültben található. A szobafestési munkálatok adatai;

2 szobafestő
3 munkanap
70 nm alapterület
200 nm falfelület!

Ha megbízható szobafestőt keres Budapesten és környékén keressen minket bátran! Ha nem tudjuk felvenni a telefont vissza hívjuk!

Hasonló bejegyzések

8 kerületi Lakás felújítás

Egy újabb 8. kerületi kaland! Lakás felújítás, kaparás, glettelés. Festés: Mennyezetek fátyoltapétázása, poszterek felrakása. Parketta javítás + szegélyezés 1 fal színezés.

Teljes körű lakásfelújítás!

Teljes körű lakásfelújítás!

Mit gondol hányféle szakmunka kell egy komplett felújításhoz? Végig gondolni is nehéz! Szükség lesz kőművesre, villanyszerelőre, lehet, hogy gázos is kelleni fog és olyan is aki ért a vizes problémákhoz. De alkalmakként szükség lehet klímásra, esetleg asztalosra és...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük